miercuri, 21 ianuarie 2015

Ultimele filme vazute pe pc si tv


Boyhood
Nu m-a impresionat cu nimic. In film se prezinta evolutia destul de banala, obisnuita, a unui tanar nici prea depravat, nici prea stralucit. Am aflat ulterior ca filmul s-a filmat in decursul a 12 ani, tocmai pentru a arata aceasta evolutie cat mai natural. A iesit destul de bine, dar asta nu schimba faptul ca e destul de plictisitor. Nu l-as recomanda. E mai mult un film din ala pe care il pui atunci cand n-ai ce face, pui filmul dar nici de el nu prea ai chef, si te uiti asa printre picaturi.

John wick
Nu pot spune ca mi-a placut foarte tare, pentru ca filmul nu prea are poveste. E vorba despre un asasin platit, iesit din joc in urma cu cativa ani. John Wick, asasinul interpretat de Keanu Reeves, se vede nevoit sa reintre in lumea murdara a mafiei locale, pentru ca fiul unui mafiot rus ii fura masina si ii omoara catelul, cel din urma fiind ultimul cadou primit de la sotia sa recent decedata. Sincer, mai mult ma face sa rad povestea asta. Exceptand asta, John Wick este un luptator foarte bun si se descurca la fel de bine si cu pistoalele, fara prea multe efecte speciale.
N-as putea sa recomand filmul. M-am uitat la el si l-am tinut pana la sfarsit pentru Keanu Reeves, actor al carui fan sunt.

The Grey
L-am vazut a doua oara, pe PRO TV. Mi-a placut la fel de mult, l-am inteles la fel de putin. Liam Neeson se numara printre actorii mei preferati si are ceva care iti garanteaza cel putin ca nu te vei plictisi la filmele lui.
Nici de aceasta data, nu am inteles finalul. Nu inteleg daca omul ramane in viata sau nu.

Infruntarea
Un film mai vechi, dar absolut superb, cu Anthony Hopkins. N-am mai vazut de mult un film asa bun. L-au dat tot pe PRO TV, imediat dupa The Grey.
Desi simt ca nu va spun o noutate, Anthony Hopkins e un mare artist, si multe dintre filmele lui sunt capodopere. Nu pot sa povestesc filmul asta, pentru ca nu-l pot reduce la o fraza sau doua. Daca ma apuc, n-o sa ma pot opri, si-am sa fur mult din savoarea vizionarii, celui care citeste. Un film pe care vi-l recomand 200%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !