marți, 13 ianuarie 2015

UTOK a lansat un telefon cu numele "Dorel"

Faza cu Dorel sau Doreii s-a cam consumat de mult. Nu cred ca romanii s-au lasat de baut coniac, sau mai bine zis coinac, de doi lei. Cred doar ca nu se mai bea de dragul lui Dorel, ci al altcuiva, al nu stiu cui, sau poate doar de dragul de a bea si pentru placerea gustului care uneori alina dureri sau cinsteste bucurii. Coniacul se bea in continuare, sunt sigur.

Se pare ca UTOK n-a realizat ca gluma cu Dorel s-a cam fumat. Sau poate, nu stiu, s-or fi gandit sa o reinvie ei, cu model numit fix "Dorel". Da, au scos un model, UTOK Dorel. Nu stiu la ce s-au gandit ei, dar tin sa ajut si eu la vanzarea modelului, cu doua variante de slogan :

1. Daca esti la fel de prost ca Dorel, cumpara UTOK Dorel. Rezista chiar si in mana lui Dorel !

2. Daca lucrezi pe santier ca Dorel, cumpara UTOK Dorel. Daca rezista la locul de munca al lui Dorel, atunci va rezista oriune !

Iata cum arata UTOK DorelTelefonul nu e rau pentru un santierist, dar cred ca s-au grabit un pic cu numele. Are o rezistenta sporita la praf, soc si apa, calitati utile in mediul aspru al santierului romanesc, dar nu va imaginati ca-i indestructibil, pentru ca asa ceva nu exista la 500 lei.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !