luni, 19 ianuarie 2015

Viitorul relatiilor inter-umane


Viitorul este mai degraba in altceva, decat in dragoste si socializare pe bune, reala. Dar asta nu inseamna ca toti oamenii vor inceta sa mai iubeasca. Multi vor iubi si vor fi iubiti.  Sau vor iubi si nu li se va raspunde cu aceeasi moneda, si viceversa. Pentru ca asta e viata. In general, si mai ales in dragoste, viata nu e deloc corecta, asa ca ai nevoie de putin noroc, pe care daca cerul nu ti-l da, e foarte posibil sa ai parte de lacrimi. Dar stii tu cum se spune, ce nu te omoara te face mai puternic.

Din pacate, oamenii urmeaza tot mai mult tendinta de a face din anormal normal, si invers. In ziua de azi iubim mai mult calculatorul si telefonul destept, decat oamenii din jurul nostru. E o realitate tragica, ce tinde sa se instaleze cat mai mult printre noi. In curand, vom apasa butoane pentru a face multe din chestiile pe care azi le traim sau inca le mai traim, cat le-om mai trai, cu adevarat. Si ceea ce va urma dupa acele apasari de buton nu vor fi nici mai mult, nici mai putin, decat niste experiente triste a ceea ce credeam ca ne va face mai fericiti.

Din pacate fugim din ce in ce mai mult de origini. Ne mai intoarcem din cand in cand, dar nu prea mai stim sa savuram momentul, pentru ca ori o facem cu o doza cam mare de nesimtire, ori suntem pe fuga, si de fapt doar am venit ca sa fugim repede inapoi, nu ne-am intors nicaieri.

sursa foto : http://www.freeimages.com/browse.phtml?f=download&id=922004

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !