sâmbătă, 7 februarie 2015

Cel mai bun divertisment pentru copii

Daca sportul a cam pierdut lupta cu tableta in ceea ce priveste preferintele  copiilor din ziua de azi, cred ca televizorul inca e la putere.
Copii se uita si in prezent cu mare drag la desenele animate, pentru ca desenele sunt pentru ei cea mai buna forma de divertisment si uneori chiar de educatie.
Dupa ce noi ne-am maturizat, acum e randul lor sa se identifice cu personajele principale din desene, care lupta impotriva raului si nedreptatilor cu inteligenta ascutita sau puteri supranaturale.

Precum muzica sau cinema-ul, si in domeniul desenelor animate putem gasi opere nemuritoare, care au incantat numeroase generatii de oameni si vor continua sa o faca cu acelasi succes si-n urmatorii ani, pentru ca au acel clasicism care nu-si pierde frumusetea niciodata.


Pentru multi dintre  noi, copilaria a fost reprezentata de bunici iubitori, joaca pe strada cu prietenii si uitatul la desene animate. Bunicii se ocupau sa ne hraneasca si sa ne culce, iar de restul ne ocupam noi. Joaca si desene cat e ziua de lunga. Desenele mele preferate au fost fost "Tom si Jerry", "Spiderman", "Inspector Gadget", "Viata cu Louie" si "Copii de la camera 402".

Tom si Jerry este cel mai bun exemplu de animatie nemuritoare. Sunt desene care au cucerit generatie dupa generatie si continua s-o faca. Sunt desene la care se pot uita cu mare drag si adultii, pentru ca propune un amuzament clasic, fara prea multa fantezie.
M-am intors cu mare placere la Tom si Jerry, chiar de mai multe ori, de-a lungul anilor. Mi-aduc aminte ca eram la facultate si multe dimineti ne prindeau pe mine si colegii mei uitandu-ne la Tom si Jerry. Pasiunea pentru desenul preferat al copilariei noastre se re-aprinsese intr-atat incat ajunsesem sa ne facem programul dupa el, astfel incat sa nu ratam niciun episod.

Va spun sincer, de-abia astept sa am un copil si o casa a mea. Sa ma joc cu el, sa-l ingrijesc, sa-l indrum si printre altele, sa ne uitam impreuna la Tom si Jerry. Sunt convins ca ma voi uita eu si la altele, pentru ca in acea vreme parintii nu prea au de ales, si ajung sa se uite la desene mai mult decat au facut-o in copilarie :). Insa la Tom si Jerry cu siguranta imi va face cea mai mare placere, pentru ca il vom urmari in formatie completa, cu toata familia.
Tom si Jerry este cel mai bun desen animat de urmarit in familie. Pe langa timpul petrecut impreuna, copilul are parte de desenul care nu a dezamagit niciun prichindel pana acum, iar parintii sunt cuprinsi de o nostalgie frumoasa, amintindu-si de copilarie.

La ora actuala, Tom si Jerry se poate urmari la Boomerang, post de televiziune pentru copii, care şi-a schimbat recent logoul, iar acum urmează o altfel de schimbare: vor să ofere cât mai multe seriale de desene animate pentru întreaga familie, nu numai pentru copii. Adică să fie acel tip de desene la care te poţi uita cu toţi cei dragi, indiferent de vârstă.

Un comentariu:

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !