sâmbătă, 21 februarie 2015

In incheierea unei zile ca multe altele

Astazi am avut o zi grea. Am alergat mult, si asta s-a resimtit la final de program. Am ajuns acasa aproape frant. Totusi, nu am nimic de reclamat, a fost o zi cum multe au mai fost si vor mai fi, pentru ca asa e viata de santier. Tot ce pot sa fac este sa merg inainte si sa sper ca veni si ziua aceea cand toate aceste zile, devenite trecut, sa conteze mai mult decat conteaza azi, in prezent.

Am un sentiment de tristete in fiecare weekend in care merg la munca. Adevarul e ca nu-mi place, dar am doua variante : sa ma chinui asa, sau sa plec. Momentan nu vreau sa plec. Mai exact, sentimentul de azi a fost acest, exprimat dimineata, pe facebook :

Imi place teribil sa muncesc in weekend. Foarte mult imi place. Cred ca cei care muncesc in werkend sunt ori fraieri, ori foarte bine recompensati. Cred ca ma incadrez mai degraba in prima varianta. Oamenii se pregatesc sa-si primeasca finii cu plocon si altii le sapa santuri in fata portii. Cred ca o fie fain pentru toata lumea. ! Sa aveti un weekend frumos !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !