joi, 19 februarie 2015

O scurta parere despre planul actualului presedinte

E o vorba, pe care multi dintre voi cred ca o stiti : lucru bun la 9 luni. Asta inseamna ca pentru a face un lucru bun, trebuie sa-ti acorzi tot timpul de care ai nevoie, sa lucrezi cu rabdare, responsabilitate si profesionalism.

Cat despre presedinte, el ne-a prezentat recent un plan pe 10 ani de zile. Sunt multi, nu ? Sunt multi, chiar si pentru cei care sunt dispusi sa aibe rabdare. Este o concluzie realista. Sunt multi. Dar aceasta afirmatie vine intotdeauna cu o completare : "sunt multi, dar este un plan bun si tocmai de aceeasi suntem dispusi sa avem rabdare si sa oferim incredere". Sincer, n-as putea spune ca ma numar printre acesti oameni dispusi la incredere. Cred ca pot s-o ofer, dar fara sa fiu dispus. Cred ca nu ma numar totusi printre cei foarte nerabdatori, pentru ca apreciez lucrurile bune, si pentru ca "lucru bun la 9 luni". In cazul Romaniei vorbim de o tara cu extrem de multe probleme, si tocmai de aceea avem nevoie de ani, in care sa facem in asa fel sa mergem constant spre o directie buna.

Lipsa de rabdare mi se pare o atitudine prosteasca. Se intampla mult in sport, mai exact in fotbal. Ofera-i amaratului de antrenor macar un sezon la dispozitie apoi apuca-te sa tragi concluziile, si gandeste-te de doua ori cand il instalezi in functie.

Revenind la presedinte,  eu cred ca daca acel plan pe 10 ani va fi bun, se vor vedea si ceva rezultate in urmatorii 5 ani, asa incat oamenii sa poata face o analiza obiectiva si sa poata decide daca merita sau nu sa mearga in continuare pe mana lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !