duminică, 8 februarie 2015

Review de saptamana : 02-08.02.2015

Luni am raspuns la cateva intrebari. Mai exact, patru. Nu stiu daca sunt cele mai bune raspunsuri, dar stiu ca am fost cat am putut de sincer.

Marti mi-am dat cu parerea despre ce ar trebui sa faci pentru a reusi in munca de executie. Apoi am scris ceva despre economia in bucatarie, de dragul competitiei, caci pe Jamie Oliver nu prea il indragesc eu.

Miercuri mi-am amintit de o melodie buna, si am baut o cafea. Cred ca cea mai buna cafea e cafeaua indulcita cu zahar caramelizat.

Joi mi-am amintit de studentiei si de regretele pe care le am pentru acea perioada. Apoi am pus pe hartie (virtuala) cele 20 de exercitii pentru alinarea durerilor de spate, pe care le-am invatat la baile Herculane. Apoi am fost zgarcit, sau mai degraba onest.

Vineri mi-am amintit de singura mea aventura cu bicicleta.

Sambata m-am laudat cu ninsoarea si mi-am amintit de Tom si Jerry. Si asta nu a fost tot.

Iar azi, duminica, v-am arat doua lucruri pe care mi le doresc in viitorul apropiat, cat mai apropiat. Desi initial am spus ca le voi cumpara de pe net, am fost in oras si aveam de gandesc sa le iau de oriunde, chiar daca la un pret ceva mai mar, dar nu am gasit si pana la urma m-am intors acasa si am facut comanda la magazinul meu preferat in materie de magazine online.

Mai e putin si trecem in luni. Eu termin berea, fumez o tigara si ma culc. Cu bine !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !