vineri, 13 februarie 2015

Sa ajutam, asa cum putem

Acest articol reprezinta o forma de sustinere pentru un blogger care a initiat un proiect de ajutorare pentru o persoana care ar avea nevoie de un scan electric. 

Sa va explic : 
Zolty este un blogger care sufera de distrofie musculara congenitala, motiv pentru care nu se poate misca asa cum o putem face cei mai multi dintre noi. Cu toate ca are probleme chiar si atunci cand scrie pe blog, acesta reuseste sa invinga aceste obstacole si este unul dintre cei mai activi bloggeri. 
Pentru ca are dificultati in a se deplasa, Zolty si-a cumparat un scaun electric. Intre timp, a facut rost altul mai performant si de aceea vrea sa doneze scaunul cel vechi, cuiva care are nevoie de el. El vrea sa ofere scaunul prin concurs, pe blogul lui. Practic, daca ai nevoie de acest scaun sau stii pe cineva care ar avea nevoie, intra pe blogul lui Zolty si participa la concursul lui, pentru tine sau pentru prietenul tau. 

Pe langa problema castigatorului, care sunt covins ca se va rezolva foarte repede, intrucat sunt multi oameni care ar avea nevoie de un asemenea scaun, dar nu si-l permit, mai exista 2 probleme : 

1. Scaunul lui Zolty are nevoie de acumulatori noi, care se ridica la o valoare de 1500 lei. 
2. Este nevoie de transportul catre castigator. 

Daca ai posibilitate si vrei sa ajuti la rezolvarea celor 2 probleme, contacteaza echipa blogallinitive la aceasta adresa de mail : contact@blogalinitiative.ro . Pentru ajutorul tau, vei primi in schimb publicitate gratuita, atat de la blogalinitiave cat si de la Zolty

Chiar daca nu poti ajuta cu sponsorizarea celor doua achizitii (baterii + transportul caruciorului), o poti face fara prea mare efort prin raspandirea acestui articol. Cu cat articolul este mai raspandit, cu atat exista mai multe sanse de a se gasi un sponsor. Cu bine, sper ca ai rezonat si tu cu aceste randuri.  

Un comentariu:

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !