miercuri, 25 februarie 2015

Top 6 orase din Romania


Libertatea a comandat acest top al celor 6 orase in care merita sa traiesti, la Institutul National de Statistica. Pentru articolul complet, mergeti la acest link. Pentru topul restrans si parerile mele, cititi in continuare :

1. Bucuresti - mi se pare normal, din mai multe puncte de vedere, desi pentru cineva care apreciaza o viata mai sanatoasa si lipsita de graba, Bucuresti n-ar fi in top. Bucuresti este capitala tarii, este locul unde se intampla toate sau de unde pornesc toate. Mi-ar placea sa locuiesc in Bucuresti, chiar daca si o viata mai linistita, intr-un oras mai mic imi suna la fel de bine.

2. Cluj-Napoca - Am fost o singura data in Cluj si mi-a placut. Orasul e curat, oamenii sunt civilizati si parca predomina un aer de prosperitate.

3. Timisoara - in acest oras nu am fost niciodata, asa ca nu m-as putea pronunta.

4. Brasov - am facut un concediu in Brasov si mi-a placut foarte mult. Orasul e plin de turisti, sunt foarte multe lucruri de vazut si mi-a ramas in cap ca un oras in care se poate trai foarte frumos. Sper sa mai am ocazia sa revin.

5. Constanta - pentru cine iubeste marea, este orasul ideal. De asemenea este o regiune puternica din punct de vedere economic, deoarece portul Constanta reprezinta poarta estica de intrare a marfurilor in Europa. Suna bine si traiul la mare.

6. Sibiu - in acest oras am fost prin trecere doar, insa am  auzit ca in Sibiu s-au intamplat numai lucruri bune in ultima perioada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !