sâmbătă, 25 aprilie 2015

La ce te ajuta o pompa submersibila in santier.Dupa cum puteti intui, pompele submersibile sunt pompele capabile sa functioneze sub apa, scufundate.

Daca sunteti constructori si executati lucrari ce includ sapaturi la cote considerabile si de mare intindere, ar fi bine sa aveti la indemana o pompa submersibila. Pentru ca la ora actuala, nu prea mai exista pamant curat, liber de orice sarcina. Cu siguranta veti avea obstacole de evitate si vor fi dati, va garantez, cand aceste obstacole vor fi de neevitat si se va intampla sa creati o avarie. Odata rupta, o teava de apa sau de canalizare va crea o baltoaca considerabila in zona avariata. Ca sa faci reparatia, trebuie in primul rand sa scoti apa, pentru a putea vedea ce-i de facut. Aici intervine pompa submersibila, care scoate rapid o cantitate mare de apa.

Unde lucrez eu, avem o pompa submersibila pentru ape murdare, dar din pacate nu este dotata cu tocator. Merge foarte bine, dar se infunda destul de usor, pentru ca in general apele murdare sunt chiar foarte murdare si contin in ele tot felul de mizerii solide.
O pompa ideala pentru santierul meu ar fi o pompa dotata cu tocator, precum modelul Cadoppi Aquapiu G100, ce se gaseste in oferta celor de la shop einstal, un magazin online de pompe submersibile cu o oferta foarte buna. Pe langa tocator, alt punct forte a produsului amintit este intrerupatorul-plutitor cu care este echipata pompa, element ce asigura functionarea pompei in mod automat si o protejeaza impotriva functionarii fara apa.

Ultima data cand am avut nevoie de pompa a fost tocmai la o lucrare de alimentare cu apa. Situatia e putin comica. Pentru a monta o noua conducta de apa, s-a mai intamplat sa avariem in situatii destul de numeroase vechea conducta de apa, si astfel sa lasam oamenii fara apa, pentru cateva ore bune, poate chiar si o zi. Partea buna este ca sunt probleme pe care le poti rezolva in regie proprie. Bagi o pompa, ajungi la probleme, cumperi cateva piese care nu costa o avere, si cu cateva maini bune probleme se rezolva in cele din urma.


De asemenea, la magazinul de pompe pe care vi l-am recomandat puteti gasi o multitudine de produse asociate instalatiilor, atat pentru o lucrare de anvergura, cat si pentru uz casnic. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !