miercuri, 20 mai 2015

Ceva mai mult decat IT&C

Dupa cum stiti sau mai degraba nu stiti, acest blog este inscris in campionatul national de bloguri, organizat de blogalinitiative.ro. In acest campionat trebuie sa partici la campanii de pe urma carora te poti alege cu puncte si premii.

Astazi aleg sa particip la una dintre campanii si sa vorbesc un pic despre site-ul blogdetehnologie.ro.

Inainte de toate, parerea mea este ca in online este loc pentru absolut toata lumea. Atata timp cat te dedici suficient si stii ce faci sau incerci cu ambitie sa inveti pe parcurs, n-ai cum sa nu reusesti.

Blogdetehnologie.ro este un nou site despre tehnologie. Ce este foarte interesant este ca acest nou site isi propune sa abordeze, legat de tehnologie, mai mult decat domeniul IT&C. Astfel, pe blogdetehnologie.ro veti gasi si subiecte despre descoperiri stiintifice, robotica sau automatizari.

La o prima vedere, site-ul arata bine si functioneaza ok. Este aerisit si se incarca rapid. Tema aleasa este intuitiva si nu te oboseste la ochi sau la ce mai oboseste tu (eu mai obosesc la inima uneori, dar nu de la internet :))...). Cu riscul de-a ma repeta, informatia este diversificata si interesanta. Asadar, incearca si tu, ai toate motivele s-o faci !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !