luni, 29 iunie 2015

Despre Beck's Gold, cu destula sinceritate

BECK's a lansat de curand o noua bere care se numeste BECK's GOLD. Sincer, am vazut de mai mult ori reclama la televizor si m-a atras foarte mult, mi-am dorit foarte tare s-o incerc, sa vad cum e. Asa sunt eu, curios la genul asta de lucruri. Cand vad reclama la un produs care face parte din categoriile de produse care imi plac si pe care le consum frecvent, gen chipsuri, bere, ciocolata, inghetata, etc, nu prea ma las pana nu-l incerc. Asa s-a intamplat si cu noul BECK's GOLD, nu m-am lasat pana nu l-am incercat cat mai repede. In orice magazin as fi intrat, verificam mai intai vitrina de bere.

Pana la urma l-am gasit, l-am incercat siii....hai sa vi-l caracterizez in 3 cuvinte, cum e task-ul campaniei la care voi participa cu acest articol. Caracterizarea este : " INCA O BERE " Sunt trei cuvinte ? Aproape, ca unul e de fapt o singura litera, dar daca te bazezi pe word count-ul din Office Word, el iti va spune ca am acolo nici mai mult nici mai putin de trei cuvinte.

Poate ca par putin rautacios, dar nu sunt, ci doar imi exprim parerea. Ca sa ma fac mai bine inteles, mai ascultati-ma inca un pic, caci nu mai am prea multe de spus : Beck's e o bere buna, printre cele mai bune, si are un pret nu mic, dar accesibil. Multi, printre care si tatal meu, ar spune ca Beck's e cea mai buna bere. 

Nu stiu exact pe cine vizeaza Beck's cu acest Gold mai usor si mai fresh. L-am incercat, e ok, e o bere mai slaba un pic si parca mai putin amaruie. Poate ca va fi preferata de doamne si domnisoare, saude baietii care inca n-au devenit barbati. Eu unul prefer in orice moment un Beck's clasic. 

Impreuna cu acest produs nou, Beck's a pornit o intreaga campanie care te invita sa fii mai creativ si mai fresh. Eu zic merita aruncat un ochi pe la ei prin teritoriu : https://apps.facebook.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !