luni, 1 iunie 2015

Oricand as lucra pentru Holcim, macar pentru o zi

Exista o campanie pe blogalinitiative.ro referitoare la Holcim. Holcim este una dintre cele mai mari, daca nu cea mai mare fabrica de ciment din Romania.
Cunosc Holcim-ul, in special statia de betoane Holcim Craiova. Lucrez in constructii si firma mea colaboreaza cu Holcim de mai bine de un an de zile. Pentru ca luam betoanele de la Holcim si pentru ca santierul meu este aproape de statia de betoane Holcim, am avut de multe ori ocazia sa merg la fata locului si sa cunosc oamenii care lucreaza acolo. Am numai cuvinte de lauda. Betoanele au fost intotdeauna de calitate si oamenii de cuvant, seriosi si prompti. Interactiunea aceasta cu statia de betoane si oamenii care lucreaza in ea mi-a lasat o impresie foarte buna despre Holcim. Cred ca este una dintre putinele companii de acest gen de la noi din tara care lucreaza la norme europene si pun un mare accent pe securitate si sanatate in munca.
Avand aceasta impresie buna despre aceasta mica particica a Holcimului pe care o cunosc eu, pot sa spun cu siguranta ca mi-ar placea sa vizitez si fabrica de ciment de la Campulung Muscel, pentru ca as avea ce vedea si invata.
Cat despre socializarea in online, imi place la Holcim ca sunt prezenti si pe facebook, intr-un mod frumos. Intotdeauna imi plac postarile lor, atunci cand imi apar pe peretele facebookului meu. Pagina lor poate fi accesata cu un click aici.  Arunca si tu o privire, sunt multe sanse sa dai un like din pura placere sau admiratie.

2 comentarii:

  1. Holcim are de asemenea o cultura mai putin profesionala privind canalele de recrutare si candidati in general, cu sau fara potential. Acestia activeaza prin diferite colaborari tip Internship in care perioada stipulata este exact cat personalul lor, existentii angajati, se intorc din delegatii/concedii si colaborarea inceteaza in cele din urma, mai mult decat atat, plata in acest caz fiind evident minima iar bagajul de cunostiinte achizitionat nu va fi decat munca pe care ei se presupune ca ar trebui sa o faca, nicidecum concepte/campanii/strategii business sau orice altceva nu va fi invatat. I am not saying is wrong but not good either. Is just another corporate unprofessional business but in a different and desirable job opportunity.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca din cauza ca traim in Romania, unde inca se intampla multe pe vorbe bune, insa in cele mai multe cazuri vorbele bune nu muncesc in locul oamenilor si cel ce va descoperi ca se afla in mediul nepotrivit, mai ales din punctul de vedere al patronatului, isi va continua cautarea

      Ștergere

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !