marți, 14 iulie 2015

Invatati de la Tevez

Carlos tevez este un caz unic, singurul caz pe care il cunosc eu. Un caz ce reprezinta un exemplu frumos de urmat. Este vorba despre faptul ca Tevez s-a intors acasa si a facut-o cat inca mai poate face ceva pentru echipa lui de suflet, Boca Juniors, cea la care a debutat in fotbalul mare.
La noi in Romania jucatorii pleaca pe cateva milioane, de multe ori si alea umflate, apoi se cred mari vedete. Joaca cateva meciuri la inceput, dupa care, din varii motive, ajung sa lustruiasca mult si bine banca de de rezerve. Uneori, nici pe aceea, dar as zice sa nu dramatizam, ca vorba aia, tot ai nostri sunt.
Singurii care isi aduc aminte de jucatorii romani plecati la nivel inalt sunt tot romanii. Intrebati daca nu cumva ar fi mai bine sa se intoarca acasa sa mai incerce si ei o miuta, ceva pe bune si pe mai multe minute decat ultimele 10 sau 5, vedetele noastre raspund ca inca nu e cazul, ca inca mai pot lustrui banca de rezerve la nivel inalt.
Unii se intorc in cele din urma acasa, dar constata ca e deja prea tarziu, pentru ca nivelul ala scazut, prea usor pentru ei, se dovedeste a fi chiar o nuca tare, mult prea tare pentru ei. Cum poate fi asta ? Poate penibil, poate rusinos, poate amuzant, poate tragi-comic pentru fotbalul romanesc.
Cam atat de la un destul de nepriceput intr-ale fotbalului, care pe deasupra nu prea mai are nici timp de el, desi i-ar placea.  Cu bine !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !