joi, 10 septembrie 2015

Cadouri cu esente fine

Parfumul este o idee clasica de cadou. Insa clasic nu inseamna urat sau demodat, asa ca foarte multi oameni aleg sa ofere cadou celor dragi un parfum.

Pentru ca un parfum sa reprezinte o surpriza placuta pentru destinatarul cadoului, este foarte important sa cunoastem bine persoana. Alegerea unui parfum, mai ales pentru a fi oferit cadou, nu este asa de usor precum pare.  Este genul de persoana pe care iti permiti sa o surprinzi, sau este genul safe, cu gusturi bine definite si cu inclinatii aproape nule catre schimbare, catre altceva nou si diferit ? 
Sincer, mie mi-ar placea sa fiu surprins. Adica mi-ar placea ideea "uite cred ca asta ti se potriveste, chiar daca poate tu crezi ca nu e genul tau" sau "mi-ar placea sa mirosi asa..." Desigur, un parfum se poate oferi in acest fel doar daca exista la mijloc  o relatie intima sau foarte apropiata.

Este foarte important sa alegem un parfum de calitate. De obicei, calitatea este este asociata brandurilor de renume. Degeaba miroase frumos, daca nu persista. Si daca atunci cand cumparam un parfum pentru noi insine putem risca, cand cumparam un parfum pentru a-l oferi cadou ar fi bine sa minimizam la maxim acest risc, pentru a ne asigura ca acel parfum va fi folosit si va aduce o amintire placuta catre noi.

Parfumurile mele preferate sunt cele fresh. Sunt mai rafinate si nu ii deranjeaza pe cei din jur, asa cum se poate intampla in cazul unui parfum tare care miroase intens.  In prezent folosesc D&G The One Sport si sunt foarte incantat de el. Ca si sportul, care reprezinta un echilibru dintru trup si minte, D&G The One Sport este un parfum echilibrat si modern, ce ofera un plus de  prospetime bine cunoscutului The One clasic, unul dintre cele mai renumite parfumuri ale  brandului D&G.

In ultima vreme cumpar parfumuri de pe net, pentru ca nu mai sunt multumit de magazinele din orasul meu. Preturile sunt foarte mari comparativ cu magazinele online si vanzatorii din magazinele clasice au devenit din ce in ce mai stresanti, in incercarea de a-ti baga pe gat anumite branduri si modele pe care le au pe inventar de mai mult timp si care nu mai au cautare prea mare.  
                                                                                                                                                   
Pentru mine, piata online este locul ideal de unde pot cumpara parfumuri de la branduri celebre la preturi corecte, cu pana la 50% mai ieftine decat in magazinele fizice. Incearca si tu, nu e nimic de riscat si vei vedea ca nu vei regreta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !