vineri, 16 octombrie 2015

Ai grija de sanatatea picioarelor tale !

Daca va intereseaza ca organismul vostru sa se afle intr-o stare de functionare optima, ce va va conferi o stare generala de bine, atunci, printre alte aspecte la fel de importante, trebuie sa aveti in vedere si sanatatea picioarelor.

Picioarele sunt foarte importante pentru ca ele ne ofera posibilitatea de a ne misca, de a ne deplasa dupa bunul plac dintr-un loc in altul. De asemenea, daca picioarele nu sunt sanatoase si nu ne ajuta, e foarte greu sa facem sport sau sa ne implicam in activitati ce presupun un efort fizic sustinut.

Eu unul, am niste picioare destul de sensibile, pe care le-am cam neglijat in ultima vreme si se pare ca acest lucru a inceput sa-si spuna cuvantul, intrucat am inceput sa am dureri destul de des si pe perioade de timp destul de lungi.

Poate ca serviciul e de vina. La munca am o activitate de teren, ce presupune sa stau in picioare si sa merg pe jos destul de mult timp. Mediul e dur, de santier, asa ca nu-mi permit sa port o incaltaminte foarte confortabila, fiind mai important aspectul sigurantei decat cel al confortului.

De curand am aflat ca picioarele se simt foarte bine in sabotii medicinali de la medisonica.ro. Un prieten cu probleme similare cu ale mele si-a cumparat o pereche de saboti medicinali WOCK si este atat de incantat de ei incat vorbeste cu fiecare ocazie despre ei si ii recomanda tututor, motivand ca i-a schimbat viata intr-o mare masura. A primit recomandarea de la medicul sau de familie, care i-a spus ca acesti saboti si-au demonstrat din plin calitatile, fiind prima alegere printre profesionistii care lucreaza in cele mai solicitante medii precum spitale, azile sau clinici.

Din pacate, eu n-as putea sa port astfel de saboti decat acasa, pentru ca activitatea de la munca este, dupa cum v-am spus mai sus, de teren, in mediul exterior. Avantajul prietenului meu este ca desi merge la fel ca mine destul de mult pe jos, activitatea sa se desfasoara intr-un mediu inchis, intr-un fel de hala industriala si astfel nimic nu-l impiedica sa poarta acesti saboti care l-au scapat in scurt timp de durerile de picioare.

Mi-as dori si eu sa am posibilitatea de a purta la munca o pereche de incaltari care sa ajute la sanatatea picioarelor mele. Cine stie, poate ca pe viitor cei de la WOCK se vor gandi la asta si vor dezvolta si cateva modele de pantofi bazate pe aceeasi tehnologie cu care au facut sabotii care se bucura de atata succes. Insa pana atunci, ma bate gandul la o pereche de saboti in loc de papuci de casa, pentru timpul pe care il petrec acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !