joi, 8 octombrie 2015

Cateva cuvinte despre ulimele 2 filme vazute la cinema

Breaking news in viata mea : m-am insurat si in acest moment sunt in luna de miere, la Baile Felix. Sunt putin dezamagit de Bai, trebuie sa recunosc. Apa e calda si e faina, dar inafara de asta, nu prea ai ce face. De aceea de doua seri mergem la film, in Oradea care e la o aruncatura de bat distanta. Mancarea e si ea destul de buna, la singurul restaurant in care am observat clienti mai multi. Daca vrei sa nu dai gres cu mancarea intr-un loc necunoscut, uita-te la cat de populat e. Existenţa clientilor in numar mare e cel mai bun semn ca in acel local se mananca bine.
Atat cu luna. Sa trecem la cele doua filme :
Primul : Everest : un film mediocru, inspirat din realitate. Destul de frumos, peisaje minunate si cateva scene care iti taie rasuflarea, insa in afara de asta, mediocru si cu un final trist, pentru ca la final mor destui, printre care si personajul principal.

Al doilea film : Martianul, mi-a placut mai mult, poate si pentru ca imi place mai mult de Mat Damon, care este personajul principal. Ideea e urmatoarea : Mat face parte dintr-o echipa de astronauti ce se afla intr-o misiune pe Marte. In acest film avem de-a face c-un adevarat personaj principal, avand in  vedere ca accentul se pune foarte mult pe el si pe incercarea salvarii lui. Stati linistiti, il veti vedea pe Mat foarte activ, pentru ca vorba aia, daca nu te ajuti tu, nimeni nu te poate ajuta. Pe asta chiar vi-l recomand, si-ar fi pacat sa va povestesc mai multe. Fuga repede la cinema, ca nu e chiar asa de scump si experienta din sala nu se compara cu cea din fata televizorului sau calculatorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !