sâmbătă, 17 octombrie 2015

Pro sau contra masajului erotic ?


Ce parere aveti despre masajul erotic ? Credeti ca putem vorbi despre acest subiect ? Stiu, multi il considerati tabu si nu va este usor sa va exprimati parerile despre un astfel de serviciu.
Poate ca nu vorbim despre asa ceva din cauza ca ne este destul de putin cunoscut si suntem tentati sa ne ferim de lucrurile care ne sunt straine.  
Eu cred ca n-ar trebui sa fie asa si in general cred ca este mai bine sa vorbim, sa ne interesam si sa aflam, despre orice domeniu care ne-ar putea trezi interesul, decat sa nu vorbim si astfel sa ramanem oarecum in necunoscut, captivi propriilor noastre opinii pe care ni le-am creat mai mult sau mai putin obiectiv.

Eu am sa vorbesc un pic despre masajul erotic, chestii de genul ce stiu sau ce cred, iar dupa ce cititi spusele mele mi-ar placea sa aflu si parerile voastre, in sectiunea de comentarii.

Cu toate ca masajul erotic este destinat ambelor sexe, cred ca barbatii sunt cei care apeleaza mai mult la astfel de servicii. Cred ca in cazul unei societati moderne, cum pretindem de multe ori care este societatea actuala din care facem si noi parte, masajul erotic nu trebuie privit ca subiect tabu.

Din ce in ce mai multi barbati si chiar femei apeleaza la masajul erotic. Daca te duci la un masaj erotic, nu inseamna ca iti inseli jumatatea de acasa, indiferent ca esti barbat sau femeie. Se spune ca un masaj erotic chiar are putea de-a trezi la viata anumite relatii intrate putin in monotonie. Mergeti impreuna si veti aduce ceva nou in relatia voasta, cu un plus de erotism. Totodata, puteti “fura” tehnicile din salon pentru a le pune in practica si in intimitatea caminul personal.

Ca sa concluzionez, as putea spune ca nu sunt contra masajului erotic. Nu il consider o forma de prostitutie, cum se aude des in stanga si-n dreapta si cred ca e un fel de masaj pe care ar trebui sa-l incercam cu totii, cel putin o data, sa vedem cum si sa ne iesim cu adevarat din pareri, adica sa ne construim o parere corecta, bazata pe realitate.

Daca esti in cautarea unui salon de masaj erotic in Bucuresti, un salon ce ofera servicii premium prin calitate superioara a personalului si a locatiei, cred ca Artemis este ceea ce cauti. Ai putea sa te convingi intrand pe site-ul lor care este construit profesionist in asa fel incat sa ofere oricui, intr-un mod usor, clar si intuitiv, toate informatiile necesare.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !