sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Cat despre shopping

Cat despre achizitia unor produse, nu spun ca nu e bine sa astepti reducerile. Totusi, nu te-as sfatui.
Desigur, e ok sa cumperi la un pret mai mic. Oricine isi doreste sa cumpere la un pret bun, care sa fie macar acel pret  fata de care poti simti ca ai platit corect, c-a meritat.
Insa daca urmaresti un produs destul de nou, poate ca ar trebui sa tii cont ca :
1. De regula, reducerile mari vin la produsele destul de vechi, demodate, care nu mai sunt de actualitate.
2. Avand in vedere punctul 1, daca vrei un produs nou, s-ar putea sa nu merite asteptarea unei reduceri care nu va fi substantiala (sau in orice caz, sansele sunt minime).
In plus, daca faci bine socoteala, s-ar putea sa ajungi la concluzia ca un produs cumparat la pret intreg in momentul cand ai mai mare nevoie de el, este mai ieftin decat acelasi produs cumparat la un pret mai mic, doar pentru ca era la reducere, si mai putin pentru ca aveai nevoie de el.

Parerea mea despre reducerile din ultima vreme e destul de proasta. Pentru ca nu mai sunt veritabile, in ziua de azi gasesti reduceri mai tot timpul si mai peste tot. La orice. Suna bine, dar nu e asa, pentru ca majoritatea reducerile sunt fictive, si tocmai de aceea magazinele isi permit sa ti le ofere oricand.

Eu unul ti-as recomanda sa cumperi ce ai nevoie, cat ai nevoie, cand ai nevoie.

Daca vrei si un loc de unde sa cumperi, n-as putea sa fac o recomandare obiectiva, pentru ca nu cunosc foarte bine prea multe magazine. Eu daca imi iau ceva de pe net, in general comand de la Emag. Nu stiu neaparat de ce, dar traiesc cu impresia ca sunt cei mai buni, si am incredere in acest magazin. Poate pentru ca de fiecare data cand am comandat de la ei n-am avut nicio problema, iar produsul respectiv a avut pretul cel mai bun (nu vorbesc de reduceri).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !