duminică, 4 martie 2018

Putem invata de la acesti copii

Priviti imaginile. Cititi mesajele. Sunt sigur ca veti putea observa frumusetea si puritatea din ele.

Copiii abandonati au o viata mai grea, pentru ca sunt lipsiti de suportul parintesc, atat de important.

E foarte greu sa poti sta doar pe picioarele tale in ziua de astazi. De fapt, cred ca intotdeauna a fost asa si va fi in continuare.

Imi place mult lipsa lor de egoism. Ei sunt in situatii complicate si probabil ca si din aceste situatii se nasc visurile lor, dar ei vor sa schimbe aspecte ale societatii care ne afecteaza pe toti, nu doar pe ei.

Incercati de viata, cred ca ei apreciaza mai mult decat altii lucruri precum sarbatori, familie, casa, educatie, bucurie, un loc de munca, bunatate, intelegere, prietenie, lucruri de care noi, cei fara probleme cu adevarat serioase, am uitat sau nu mai stim sa le apreciem adevarata valoare. 

Campania Mana cu Mana vorbeste despre copiii din centrele de plasament asa cum ei sunt de fapt, adica copii cu viitor, normali si frumosi, diferenta dintre ei si ceilalti fiind faptul ca drumul lor pe care au pornit in viata este mai dificil si de aceea comunitatea trebuie sa-i ajute si sa le ofere o atentie speciala.

Prin Mana cu Mana, se strang fonduri in primul rand pentru a scoate cat mai mult copiii in afara centrelor de plasament, prin activitati desfasurate in comunitate, foarte folositoare pentru integrarea lor sociala. In al doilea rand, Mana cu Mana foloseste fondurile pentru a transmite mesaje general valabile despre modul in care societatea ar trebui sa reactioneze la astfel de probleme.

In ultima campanie pe care a desfasurat-o Mana cu Mana, mainile copiilor au fost fotografiate de fotograful Horia Manolache si insufletite de artistul grafic Gabi Toma cu cele mai interesante idei ale acelorasi copii. Rezultatul e unul foarte fain. Toate fotografiile sunt frumoase , insa daca ar fi sa aleg, as alege una din cele doua fotografii cu pisici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !