marți, 20 martie 2018

Telefonul este mai mult decat telefon

In ziua de azi, telefonul este mai mult decat telefon. De unde si denumirea de smartphone, adica un aparat versatil, capabil sa-ti ofere si alte experiente sub aceeasi carcasa. Pe langa apeluri telefonice, cu telefonul te poti distra jucand diverse jocuri, sau te poti relaxa ascultand muzica, sau iti poti dezvolta latura creativa facand fotografii, sau poti crea amintiri inmagazinand lucruri pe care nu vrei sa le uiti si la care iti doresti sa te intorci la un moment dat. Si lista de exemple sau posibilitati poate continua, nu-i asa ?

E aproape incredibil ca se pot face atat de multe lucruri frumoase cu ajutorul unui device atat de compact, pe care-l poti purta tot timpul cu tine, in buzunar.
Toata aceasta multitudine de experiente pe care le putem trai cu ajutorul telefonului il fac sa ne fie foarte drag si apropiat, dar totodata ne provoaca si la o mare responsabilitate. Este vorba de responsabilitatea de a ingriji si proteja lucrurile pe care le iubim.

Desigur, iti poti proteja telefonul prin atentie efectiva sa nu-l scapi, sa nu-l lovesti, sa nu-l murdaresti, sa-l cureti din cand in cand, dar stim cu totii ca atentia asta nu tine la nesfarsit, pentru ca suntem oameni si , vorba aia, omul e supus greselii. De aceea mi se par foarte utile accesoriile de protectie pentru telefoane, cum ar fi husele sau foliile de sticla pentru ecran.

Exit.ro este un magazin online ce comercializeaza astfel de accesorii pentru telefoane si isi propune sa intampine clientii cu o oferta atent selectionata. Mi se pare ok, am aruncat si eu o privire si n-am vazut lucruri urate pe-acolo. Preferatele mele sunt cele de mai jos
Ma incearca acum un moment de nostalgie, pentru ca mi-am amintit de singurul meu telefon bun, de care n-am fost in stare sa am grija. Am avut la un momentat dat un Samsung Note 2, care mi-a fost foarte drag. Pentru ca era un telefon de top, am neglijat sa-i pun o husa de protectie pe carcasa si folie de sticla pe ecran, bazandu-ma pe grija pe care i-o purtam si pe faptul ca avea o constructie solida si ecran cu sticla gorilla glass, despre care auzisem eu ca-i indestructibila. Grija mea n-a tinut la nesfarsit si la un moment dat am fost neatent si am primit pe propria piele o demonstratie despre cat de indestructibila este celebra sticla gorilla glass. Atat de indestructibila incat s-a spart de toata frumusetea la un impact cu solul de la o inaltime de nici un metru. Practic, mi-a cazut din buzunar cand m-am aplecat sa masor ceva cu ruleta. Partea buna a fost ca inca mergea, se sparsese doar sticla ecranului, insa nu mai era un telefon intreg, iar reparatia mi s-a parut prea costisitoare, asa ca am renuntat la el. De atunci tuturor telefoanelor care mi-au trecut prin mana le-am montat obligatoriu folie de protectie din sticla, ceea ce te sfatuiesc si pe tine sa faci, pentru ca displayul este partea care se strica cel mai usor si costa foarte mult reparatia.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !